#Circularmonday i år igen

Tänk ett helt år har gått och det är #circularmonday igen! Det går fort när man har roligt brukar man ju säga…..men har det varit roligt?

Knöligt är nog snarare min uppfattning. Just precis som pandemin verkade ha blivit mer stabil så slog Putin till med allt som det innebär. Så småföretagandet är inte helt enkelt just nu. Men oron är stor.

Mitt sätt att minska oron

Så då tänker jag att bästa sättet att minska sin egen oro är att fortsätta att göra de saker som du själv kan påverka. Så vad kan jag göra som gör att jag förflyttar mig och det jag vill göra en liten bit? Jag brukar kalla det att se vad du har i din skattkista. Det som ligger i kistan är sånt som du själv kan råda över och alltså själv styr över.

Laga och vårda det du har

Vårt bidrag till årets #circularmonday är CafeREp på olika ställen under veckan. För vi tror på att sprida kunskapen om att vårda, lappa och laga det som du har. Så det håller länge och fortsätter vara snyggt. För det behövs kunskap och därför har vi CafeREp som ett samprojekt med Hemslöjden i Stockholms län och Handla miljövänligt-gruppen i Stockholms Naturskyddsförening. Kul med tre olika aktörer som har hittat en gemensam nämnare i att dela kunskap om ett mer hållbart samhälle. Kolla in @cafeREpet på Instagram så hittar du var och när.

Hoppas vi ses!

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *