Utförsäljning gör vi aldrig – men regler har undantag

Rea och utförsäljning är inget som vi på refo i normala fall håller på med. Vi vill bidra till att tänka på ett nytt sätt, att de saker som görs alltid är i säsong och känns bra. Och vi är för små för att kunna ligga och prisdumpa saker.

Bra saker letar nya hem

Men ingen regel utan undantag brukar det ju heta. Anna, jag och vår praktikant Auro rensar på kontoret och det finns saker som inte går vidare med Anna in i refo 2.0. Så just pågår faktiskt något så unikt som utförsäljning av provkollektioner, återbruk som bara finns i ett exemplar och saker som blivit liggande. Vi letar efter nya hem till dem, någon som kan älska dem!

Eftersom pandemin gör att vi inte kan vara ute på mässor, ha workshops eller ens ha öppet i butiken som vanligt så har vi några produkter som helt enkelt är kvar i lådan.

Det blir sommarpopup på kontoret

Och ännu mer spännande nyheter är att från den 25 maj kan du komma förbi och titta på hur vi tillsammans med The otherside market bygger upp en sommarpopup. Vill du vara med så finns det två platser kvar. Kontakta i så fall Dixie.

Så kom och köp, fynda morsdagspresenter, till studenten eller till dig själv. Både på reafliken i webshopen och på instagram med namnet refo_popupshop,

Vi lägger upp nya saker hela tiden vart eftersom vi hittar dem på kontoret!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *