Anna Björkman, designer och återskapare

Anna Björkman ar varit med oss ganska länge i flera olika omgångar. En allkonstnär som älskar att blanda lite ruffare material som plexi, cykelslang, datortangenter tillsammans med silver. Det är fantastiskt att få följa med henne ner i ateljén vid Globen och se hennes pågående projekt. En stol som får ny färg och ett fartigt tyg, en ljusstake som får metalliclack och  i hörnet står putsmaskinen där det återvunna plexit blir fantastiska örhängen. Vill du se i vilka färger som finns just nu så hittar du dem här. 

Och hon gör också flera av våra klimatsmarta produkter, som kaffefilter och väskorna av återvunnen rullgardinsväv. En härligt  återskapare  och  designer som ser möjligheter i de flesta material och som har hantverksskickligheten att omsätta det till nya designade produkter.

Mer hållbar varje dag?

Vill du också bli mer klimatsmart i vardagen? Vi har samlat produkterna i en flik i webshopen och ganska många av dem gör Anna. Vi tror på att göra små saker varje dag för att hjälpa planeten.


Kommentarer

Ett svar till ”Anna Björkman, designer och återskapare”

  1. […] dags, från en kvinna till en annan, som med ny energi kan utveckla allt det som refo är! Dags att Anna Björkman som har Studio Skata och har varit med oss länge tar över refo efter […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *