Lycko-post en perfekt julklapp

Vi tänker julklappar som är enkla att skicka och härliga att få! Så under en promenad med bästa sparringpartnern Christina Erikson kom lycko-post till.

Just nu tänker vi hårt och mycket

Man tänker så bra när man går tycker jag så när jag har något som jag grunnar på så ger jag mig ut och tar en promenad. Just nu funderar jag mycket på  klimatsmart julhandel, på vad vi kan göra för att minska smittspridningen och hur vi tror att kunderna kommer att göra? Förra helgen hade jag turen att få sällskap på min tankepromenad och det slutade med en helt ljuvlig produkt. Lycko-post! Boken om Lycka av Micael Dahlén tillsammans med en hemkokt kolastång. Allt förpackat i ett handsytt kuvert av återvunnen tapet. Snyggt, smart och helt ljuvligt. Och enkel att skicka. En viktig sak i år, när julen blir lite som den blir. Köp Lycko-post här.

Men vägen dit var inte helt spikrak…..

Först fick jag ta mig långt utanför min konfortzon genom att kontakt Micael Dahlén för att kolla med honom om han gillade idén och hur vi i så fall skulle kunna sjösätta den. Jag är blyg, även om inte så många tror det. Men jag ogillar att ta kontakt med folk jag inte känner eller har träffat. Men okej, Lycko-post, det är ett för bra namn för att fega. Christina messade efter några timmar och frågade hur det gick, hon vet ju min vånda.

Lite senare på kvällen fick jag ihop ett meddelande efter att jag hade gjort om det massor med gånger. Men lyckan när Micael svarade och gillade namnet. Gav mig också en kontakt på förlaget att ta för att se hur det skulle kunna lösas. Nu hade jag ångan uppe bland obekväma saker och fortsatte med att kontakta förlaget.

Dom gillade också idén och så fick jag hämta 10 exemplar på Bokhandeln i Gamla stan. Jag är inte bara blyg utan också boknörd! Så att komma in i den lilla butiken och möta personer som är lika nördiga på böcker som jag, blev en väldig bonus.

Fick reda på att  Micaels nya bok kommer snart. Den heter ”meningen med livet!” Så då gör vi väl meningsfull post, eller har du något annat bra namn?

//Liselotte Norén

PS Vi har flera julklappar som är lätta att skicka och klimatsmart. Mitt tips är att handla nu, för det kommer att bli mycket post i år! Läs mer i nyhetsbrevet här. 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *