Julklappen i år har vi-för den är klimatsmart!

av

Solen gassar och jag sitter i skuggan under äppelträdet och jobbar -med den bästa julklappen!

Vi tänker att den såklart är klimatsmart och då har vi några bra förslag. Bivax som håller maten fräsch utan plastfolie tillsammans med bästa påsen av återvunnen spetsgardin så du kan handla frukt och grönt i en påse igen och igen! Och så kaffefilter av tyg såklart! Antingen alltihop eller också något av det.

Ett startpaket för att leva lite mer klimatsmart och som redan nu finns i vår webshop, www.shop.refo.nu.

Bivaxprodukter som vi gör i samarbete med Mårda!

Dröm stort – dubbla det!

Vad skulle hända om alla hushåll i Sverige köpte ett startpaket för plastbantning i julklapp? Antingen till sig själva, eller till företaget och organisationen eller till sin bästa vän?

Tänk vilken kick-start vi skulle få på omställningen till ett mer cirkulärt samhälle. För alla våra produkter är gjorda av cirkulerade och återvunna material. Och de levereras i ett handsytt kuvert av tapet som vi räddat!

Dröm stort och dubbla det var det en klok en som sa till mig när jag startade med refo – det är det jag gör! Tänk om alla köpte ett…..www.shop.refo.nu

//Liselotte Norén

PS Sen vet jag att en inte alltid kan köpa och att gilla, tipsa om oss genom att bjuda in andra att följa oss och att dela det vi gör är väldigt mycket värt. För höstens utmaning blir att bli mer kända så att vi kan överleva Corona-träsket och stå förberedda för det nya normala. 

Vi behöver din hjälp att hitta företag, branscher, personer och organisationer som ändå hade tänkt köpa julklappar och som skulle vilja göra det på ett lite mer hållbart sätt! Tipsa oss snälla du!

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *