Vi älskar bivax – fler produkter från Mårda

Har du provat bivaxdukar till osten, det som blev över eller för degen? Vi älskar bivax och är glada över att kunna utöka produktsortimentet i webshopen med fler produkter ur vårt samarbete med Mårda. Snart finns det en haklapp, enstaka dukar så du kan komplettera det du redan har och en väska. Perfekt inför sommaren!

Är du redan frälst och vill läsa på hur du sköter dina produkter av bivax så finns en länk här Lite mer om din bivaxduk.

Det är kul med samprojekt som växer och just nu i dessa lite krångliga tider har det verkligen hjälpt att vara fler små entreprenörer som hjälpts åt. Alltifrån pepp till att få gnälla om att det går tungt och trögt just nu. Tillsammans är det nya tänker vi!

Vår refometod bygger på att göra saker tillsammans och jag får ofta frågan om jag inte tröttnar på folk. Jo, det gör jag ganska ofta, men sen segrar nyfikenheten. Varför har det blivit såhär, vad kan jag lära mig ur det och hur ska vi göra nästa gång?

Det finns några framgångsfaktorer för att kunna jobba bra ihop och det här kommer att vara en av de saker jag vill jobba med när det akuta Corona är slut. Men du kan få med dig med hemliga supervapen – att skratta tillsammans och att betrakta allt du gör för att lära dig mer. Om dig själv, om andra och om hur det funkar tillsammans.

På bilden ser du några av dem jag övar med hela tiden. Älsk på alla som över vidare!

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *