Vi ställer om – digital popup 30 maj

Jamen vi ställer inte in utan fortsätter att ställa om! När alla workshops, marknader och festivaler är inställda och alltså all möjlighet att prata hållbarhet, sälja vårt fantastiska återbruk och träffa nya samarbeten är borta så hittar vi nya vägar.

Så på lördag den 30 maj är det dags för premiär på vår digitala popup-shop. Sändning varje hel timme från kontoret via Facebook och så mycket mer än en vanlig lördagsshopping. För vi tänker att framtidens shopping kanske är lite mer än att bara konsumera?

Varje timme med start kl 11 blir det livestreaming med ett tema. Så här ser programmet ut just nu:

11.00 Hej och det här händer idag! Tävling!
12.00 Matsvinn och förvaring, Ebba Klara från Mårda hälsar på
13.00 Möt Anna från Studio Skata och gör ett kaffefilter med oss

Vi tänker en härlig blandning av shopping, tävling kanske, konkreta tips på hur du kan vara hållbar i vardagen och sen en framtidsspaning som vi behöver din hjälp med. Vad tror vi är det nya normala egentligen?

Anmäl dig och var med oss på eventet här. 

//Liselotte

Vill du hjälpa oss? Dela, sprid, kommentera och bjud in en vän som gillar hållbart till vår digitala popup-shop?

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *