Yogamatta på köpet när du handlar ett fodral

Vi ska slänga 200 yogamattor sa hon.

Vi har räddat 200 yogamattor från att kastas så nu får du en på köpet när du handlar ett fodral av oss. Tack till den rådiga person som ringde till oss och frågade om vi skulle kunna ta hand om ett parti yogamattor. De var precis nya men som kunden inte gillade färgen på, himmelsblå! Klart vi kan sa vi!

Nu får du extra när du handlar av oss! Som ett sätt att komma igång med träningen hemma i dessa tider. Vi är ganska många som sitter på en köksstol och då är det skönt med pausyoga. Du hittar fodralen i webshopen www.shop.refo.nu!

Yogamattor till Järva

Sen hoppas vi att våren kommer snabbt för Eggeby Gård, Järva Folkets Park har fått 40 yogamattor så att de kan starta utomhusyoga så snart vädret tillåter. En viktig del i att höja immunförsvaret och att samla energi!

Så vi fortsätter att tvätta händerna och se till att hålla smittspridningen nere tillsammans. Ta hand om dig!

//Liselotte


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *