Ny webbshop-det är vår

Vi har ny webbshop! Kolla www.shop.refo.nu. Enklare, roligare och snyggare – vi hoppas du gillar den lika mycket som vi gör. Vi vill gärna hänga på trenden att jobba digitalt. Enklare för fler att hitta till oss och kanske kan vi snart jobba överallt på hela jordklotet. Inspirera fler helt enkelt och låta refo gå på export. Därför ny webbshop!

Ibland måste vi börja om från början, för att tekniken har gått framåt och för att gränssnitten är enklare och att de olika betalningsmetoderna som finns idag gör det så mycket enklare för dig som kund att handla! Designat återbruk när det är som bäst förtjänar en snygg webbshop helt enkelt!

Hälften går till den som producerar

När du handlar av oss går hälften av det du betalar alltid till den som gör produkten. Det vanliga är att den som gör produkten får max fem procent.

Den andra delen går till vårt arbete med utbildning och integration. Som till exempel filt Full fart när Filt för demokrati-Järva är igång på Eggebyför integration-järvasticklingen! Ett sätt att skapa mötesplatser som också blir broar mellan personer och områden.

Gör en ruta och samtidigt skillnad

Kom och hjälp oss att göra en ruta till filten och skapa samtidigt de goda samtalen. Det gör skillnad!

Köp designat återbruk av oss i vår fina nya webbshop.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *