Valentine, kärlek vinner alltid

Vi tror på att kärlek alltid vinner och i år tänker vi Valentine som ett sätt att sprida kärlek! För det är kraften och energin i den som kommer att vinna, det tror vi på!

Oavsett om det är gelehjärtan, en kopp kaffe eller en kram så är det det som behövs i vabuariträsket! Än känns det långt till våren och att snön vräker ner gör det inte bättre!

Andra säger att det är ett amerikanskt påfund och inte ska stödjas. Vi säger ta alla chanser att göra någon glad!

Några tips!

Ta pepparkaksformen och gör mackan lite roligare. Gillar du inte hjärtan ta grisen istället och börja dagen med ett skratt. Samma kan du göra med falukorven, eller ägget!

Gör ett pappershjärta, skriv nått fint i och skicka som pepp-post till någon du inte hört av på länge!

Dansa en sväng på jobbet till Bob Marleys ”Could you be loved ”på morgonen. Eller skräm slag på kollegorna genom att ge dem en kram?

Be IT avdelningen fixa en hjärtregn när alla logga in på morgonen och skriv Du är bäst!

Sätt upp en liten hälsning på kortläsaren. Kolla typ såhär?

Sätt en notis i hissen eller på toan med en hälsning ”idag är du snygg! ”

Hållbar bukett med extra kärlek

En del kärlek leder till bröllop och du ser en av brudbuketterna vi har gjort av trasigt bling. Den extra dimensionen i den här buketten är att blinget kommer från brudparets familj och vänner. Kul eller hur? Och en fantastisk story som följer buketten när den går vidare till nästa brud i släkten!

Eller vill du hellre köpa en present till ditt hjärtas ljus? Vi har några få glashjärtan kvar, armband av cykelslang med hjärtan på eller sugrörshjärtan! Eller vilken som helst av våra designade produkter av återvunnet material såklart! Handlar gör du här.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *