The Lobby Stockholm en mötesplats för hållbart

I fredags var jag på The Lobby i Stockholm för att prata om hur vi tänker kring #prylsvinn och hur man kan konsumera mer hållbart!

Går det att handla hållbart?

Vi tänker att frågan till dig själv ”behöver jag verkligen den här” är en bra början till att handla mer hållbart. Den stoppar ganska många köp hos mig i allafall.

Vill jag fortfarande ha den så brukar jag fundera på om det går att lösa på något annat sätt. Låna, byta, hyra eller hitta på t ex blocket.

Det andra som jag brukar fråga mig är om jag kommer att använda den. Ofta! Så den inte blir hängande i garderoben och tar plats. Sa just nej till ett fantastiskt fynd idag. Hittade en poncho i fina färger och bra pris. Funderade en stund, rådfrågade dottern som alltid har en åsikt och kände efter en stund till. Blev inget klick på den. Tror inte jag är den eleganta ponchotypen?

Få inspiration

The Lobby ligger på Regeringsgatan 61 och ett samprojekt med flera olika aktörer som gillar hållbarhet.

Vi gillar samprojekt där man provar nya saker och gör på andra sätt.

På The Lobby är 2handkläderna snyggt displayade, noga utvalda och de personer som jobbar där gillar hållbarhet och att prata med folk om det. Så kul att Stockholm har fått en Samlingsplats för alla som gillar snygga saker och som vill handla mer hållbart.

Vi vill gärna vara med om att skapa det nya sättet att handla på! Kanske är The Lobby en plats för oss?

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *