Återvunnen t-shirt blir mössa

Vilken succé, våra kemimössor har en strykande åtgång. En är på väg till Kina, en annan åker skidor i Österrike och den röda kommer att synas bra i Vasaloppet. Tusen tack Charlotte Wormbs för idéen med att man behöver synas från alla håll när man är ute och tränar. Ur det blev det en mössa av återvunna t-shirts med kemiformlerna för domamin och adrenalin runt om. Snyggt, praktiskt och återvunnet såklart.

Vill du också vara säker på att få tag på en? Maila oss på refo och tala om vilken färg du helst skulle vilja ha så sätter vi upp dig på listan. Just nu har vi svart, grå, röd, marin och off-White att välja på. Mailar gör du här.

Work in progress!

Tillsammans kan vi så mycket mer

Så roligt tycker vi och jobbar nu hårt i produktionsledet med att få t-shirts, reflexer och lappar på rätt ställe. Camilla Fröcklin aka refo by sy ett frö är den som gör mössorna. Reflexerna kommer från Monika Palmquist som har refo by Mmadeit.

Det är faktiskt tredje produkten i vårt sortiment där två designers och remakare jobbar tillsammans. Den första var feministörhängena i de stora silverkrokarna där Anna på studio skata samarbetar med Kerstin från Kronbruden. Det är ju faktiskt så vi vill jobba. Nästa var feministmössorna och nu kemi! Tillsammans för att utveckla, lära sig mer från varandra och samtidigt ha kul!

 

Efterlysning t-shirts

Har du en hög profil-t-shirts med fel tryck, returer i din affär eller bara väldigt många tishor som inte används i din garderob? Vi tar dem gärna och gör nya designade produkter av dem.

Inbjuden till AW

Snart är det 8 mars, kvinnodagen. Kanske vill du istället för dopamin och adrenalin ha ett reflekterande kvinnomärke på din fina mössa? Köp den i webshopen där du hittar den i massor av färger.

Apropå kvinnodagen! Kom på AW den 8 mars på The Lobby 16-18.30. Vi samlar alla vi gillar, och alla som är nyfikna och vill höra mer om vad och hur vi gör till goda samtal och skratt. Kom och hitta bra folk och få energi för att jobba vidare! https://www.facebook.com/events/996864533852547/?ti=ia

 

//Liselotte

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *