Hälsotema i webshopen ger mer ork

Röra på sig och att äta mer frukt och grönt, känns det igen som en grej i januari?

Många nya på gymmet, matlådor på jobbet och härliga apelsiner på affären är januari tänker vi. Tillbaka i vardagen efter all ledighet och så ska vi ta nya tag!

Det börjar med dig och mig som gör lite annorlunda tänker vi. Hjälp dig själv först så du orkar att hjälpa andra är mitt råd. Och då innebär det ganska enkla saker. Att äta rätt, sova bra och röra på sig däremellan.

Därför har vi bra priser på saker som gör det kul att träna och äta bra. Yogaväskorna kostar 345 kronor mot 395 kronor i vanliga fall. Välj om du vill ha en i vintagetyg eller en mer urban i återvunnet reklamvepatyg! Köp här.

Matlådeväska finns i två olika storlekar och båda kostar 195 kronor just nu. Återvunnet tyg från rull-och mörkläggnings-gardiner. Tåligt, lättskött och snyggt! Finns i massor av färger. Din favorit hittar du i webshopen.

Bästa påsen ger jobb i Tensta och till Nash

Köp frukt och grönt i en återvunnen spetsgardin. Vår bästa påse sys i Tensta och sen fixar Nash förpackning och band. Så den minskar svinnet eftersom det är återbruk, ger jobb där det behövs bäst och dessutom behöver du inte ta en plastpåse när du handlar. Snygg är den också! Just nu 3 för 200 kronor. Köp och stöd ett jobb!

Det är redan ljusare och med solen kommer ännu mer energi. Mer ork till alla tänker vi och satsar på att ta nästa steg i vår utveckling!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *