Vinnaren i tävlingen är Malin Aghed

Tusen tack för att vi fått hjälp med att synliggöra så många personer som gör bra saker! Grattis Mia Agardh som nominerat Malin Aghed i tävlingen vi hade förra veckan!

Hon skrev så här i sin motivering ”Jag nominerar Malin Aghed för hennes enorma engagemang för världen och människan i allt hon gör. Hela hennes väsen bara ÄR förändring, förbättring, förstärkning och massa massa KÄRLEK! ❤”.

Vill man lägga till ytterligare ett ord på F så kan det vara förebild tänker vi.

Ett refo-hjärta till alla nominerade

Till alla som har blivit nominerade, vilken sagolik kraft ni har! Som ett litet bevis på de hjältar ni är, så vill vi gärna ge er ett refo-hjärta. Skicka oss adressen i ett pm så kommer det en pepp-post till er snart!

Tävlingen ger hopp och inspiration

En tävling är fantastisk för det ger både hopp och inspiration tycker vi. Dels för att det finns så många personer som gör bra, kreativa och fenomenala saker och dels för att när man blir nominerad så ger det energi att fortsätta. Vi hittar också fler förebilder som vi kan göra saker tillsammans med.

Det går upp och ner

Alla vi som förbättrar världen i någon form vet att det går upp och ner. Ibland känns det som om det verkligen händer grejer och att det görs stordåd. Eller så är man inne i en svacka som gör att det känns segt och kanske till och med helt meningslöst. Då är pepp ovärderligt så tack alla som hejar på oss och som synliggör personer som gör bra saker.

Så fler tävlingar blir det tänker vi, håll gärna utkik och följ oss på vår facebook och instagram. Tillsammans kan vi göra ännu mer.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *