Feministmarknad och efterlysning

Den 24 mars är vi på feministmarknaden på Södra Latin med vår senaste kollektion Feminist. Vi tar med örhängena, halsbanden, necessärerna, och de härliga reflexbroscherna.

Men för att fixa fler av de fina feministmössorna behöver vi din hjälp. Har du T-shirts som du inte använder och som är i fint skick så vill vi gärna ha dem. Kanske mäsströjorna som har blivit liggande i en låda kan få nytt liv hos oss? Eller de som är från innan ni bytte logga?

Just nu blir de mössor och band till bästa påsen. En påse av återbrukad spetsgardin som sys av Tensta Kvinnocenter och som du kan använda för att slippa ta den lilla plastpåsen när du handlar frukt och grönt!

Alla t-shirtar som kan få nytt liv till oss alltså!

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *