Gör en tävling någon skillnad?

Ja vi tror att en tävling gör skillnad. Kanske inte för att priset är fantastiskt. Men det ger så mycket pepp att bli nominerad och att någon har tagit sig tiden att skriva en formulering om varför man tycker att personen är fantastisk och en bra förebild.

Sen tillkommer det faktum att vi sätter ljuset på en orättvisa och det som görs för att det ska bli bättre. Ofta i det tysta.

Vi har med avsikt formulerat tävlingen så att man ska kunna nominera personer som jobbar med olika saker som inte riktigt fungerar. HBTQ, genus, psykisk ohälsa, funktionsvariationer, etnicitet, mångfald, förorten….listan kan bli lång och ganska deprimerande. Så vi tror på att synliggöra, visa att bra saker görs och att det finns folk man kan hjälpa om man har en möjlighet.

Så nominera någon du tycker gör ett bra jobb mot orättvisor ända fram till söndag. Sen gör vi det svåra jobbet att välja någon som är vinnare! Egentligen är alla som nomineras vinnare tänker vi!

Du hittar den på Facebook och Instagram

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *