CaféREpet är ett hållbart sätt att arbeta på

Men alltså vad jobbar ni med egentligen? Popupshopar, utbildning och workshoppar, vad gör ni egentligen? En ganska vanlig fråga till mig. Jag brukar svara att vi jobbar med hållbarhet och att vi provar olika sätt för det. För vi tror på att du behöver hitta ditt eget sätt att göra saker hållbart. Det som du tycker är enkelt och rätt för dig just nu.

Vi tror precis som Malena Ernman, att vi behöver börja med något och av bara farten så kommer du att lära dig mer. Kan du mer så kommer du snart att vilja göra mer och sen går det av bara farten.

Tillsammans med Naturskyddsföreningens grupp Medveten konsumtion gör vi just nu en pilot för hur man på ett bra sätt både kan lappa och laga saker och samtidigt inspirera till hållbarhet i vardagen. Att ta hand om saker som lätt blir liggande annars samtidigt som man fikar och pratar hållbarhet. Ett toppensätt att inspireras av hur andra gör och se hur det skulle kunna funka hos dig.

Nästa gång är den 5 mars på Bagarmossen Resilience center 18-20. Ska bli kul att ses igen och dessutom höra mera om deras arbete med Locallife. Ett spännande pilotprojekt mellan KTH och BGC för att skapa lokal utveckling. Läs mer om det här.

På bilden ser du mitt senaste alster. Makens urvuxna tröja blev en snygg himmelsblå väst. Har du också vantar som är trasiga, knappar som behöver sys i eller jeansen som ska lappas. Läs mer och häng på här.

//Liselotte Noren


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *