8MARS ger rabatt till kvinnodagen

Vi har 20 % rabatt med koden 8MARS i webshopen till och med kvinnodagen. Hade du ändå tänkt handla en present eller gärna vill starta plastbantningen så är det bästa tillfället nu. Bästa påsen istället för den lilla plastpåsen när du handlar.

Rabatt är alltid kul!

Men alltså det var inte helt enkelt att få till en bra rabattkod. Kvinna blev det först tills vi kom på att det kanske inte var så smart? Tur att det blir skav ibland. Ni vet att det är liksom rätt men inte känns bra men man kan inte sätta fingret på det. Och i mellanmjölkens land Sverige är det lätt att känna sig kränkt eller exkluderad. Det är ju det sista vi vill. Vi vill ge alla ett alternativ som är schysst shopping när man ändå vill handla. Därav rabatten.

Lösningen blev datumet helt enkelt. Så passa på att shoppa schysst på www.shop.refo.nu du som gillar snygga grejer som är gjorda med hjärtat!

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *