Kod VÅR ger dig rabatt

Det är vår snart för vi hörde koltrasten sjunga och det firar vi med 15 % rabatt på ALLT i webbshoppen till och med den 1 februari.

Gjorde du några nyårslöften så kommer här några förslag på hjälp att komma igång.

Matlåda till jobbet?

Kanske kör du redan på måndagar? Så varför inte utöka till två dagar i veckan och minska matsvinnet genom att göra matlåda? Bär din matlåda i vår fina väska med fyrkantig botten. Specialdesignad just för den och materialet är återbrukad väv från Hastahome som är avtorkningsbart. Du slipper alltså egentligen ta den där extra platspåsen för att du är osäker på om matlådan är tät.

Plastbanta med bästa påsen!

Påse av återbrukad spetsgardin som skapar jobb i Tensta.

Perfekt start för hållbarhet i vardagen för du slipper ta den lilla prassliga plastpåsen när du handlar och kan använda vår påse av återbrukad spetsgardin. Den sys av Kvinnocenter i Tensta och hittills har vi skapat en 25% tjänst till en kvinna. Vi satsar på att öka den till halvtid under våren. Så hjälp oss gärna genom att tipsa om vår bästa påse till andra.

Ett annat #greenhack

Om du tar en liten plastpåse för att du glömt din egen påse så tänk på att göra en smart knut. Dvs en knut som gör att du kan ta upp den lätt. Så slipper du riva sönder påsen och kan använda den igen. Följ oss på Instagram och Facebook för flera smarta tips i vardagen.

Här hittar du till webbshopen för att hitta det senaste i vår feministkollektion, eller kanske en liten present till ditt hjärtas ljus? Eller varför inte till dig själv för att fira att du har gjort något bra? och kom ihåg VÅR som är rabattkoden.

//Liselotte Norén

Och det är söndagsöppet på kontoret den 4 februari 12-16. Välkommen in. Det blir en vår i år också.

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *