Söndagsöppet första eller sista i månaden?

Under 2017 har vi haft öppet på söndagarna på Kungsholms strand 175. Det är kul att träffa alla som kommer för att hitta presenter, prata om hållbarhet i vardagen eller kommer med tips och idéer så att vi kan fortsätta utvecklas. För att ni inte tala om alla spetsgardiner, barnkläder, knappar och baddräkter som får ett nytt liv genom oss. Tusen tack alla som ger grejerna nytt liv och som gör att vi kan minska det textila avfallet.

Vi fortsätter ha öppet på kontoret en söndag i månaden och vill ha din hjälp att välja vilken som du tror funkar bäst. Här kommer länken till undersökningen vi har gjort på facebook. Hjälp oss att fylla i den så vi får det rätt.

Du kommer att hitta oss på flera andra ställen också tillsammans med andra som vill minska svinnet och ser att råmaterial kan finnas i många olika former. Så gilla oss på facebook eller instagram för att se vad vi hittar på. Vi hittar oss på @refoproject i sociala medier.

//Liselotte Norén

PS Ring mig om du inte kan komma en söndag och vill ha något speciellt så hittar vi en tid som passar. Webbshopen vår är alltid öppen och det du beställer skickas i fina kuvert av återbrukad tapet som Nash syr. Ett bra extrajobb nu när han pluggar.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *