Bra för fler och vi gör rekojul tillsammans

In i sista veckan av julhandel, glögg och allt som hör julen till. Men hur är det egentligen, är det mer saker vi vill ha eller är det tid, lugn och ro och kanske mindre stress? Vi kan inte ge dig mer tid. Men vi kan ge dig färdiga lösningar som gör det lite lättare att ge saker som gör gott i magen också! Rekojul helt enkelt!

Ibland är det enklare att bara fråga

Idag på kontoret ringde telefonen och en dam frågade ” alltså jag har 175 kronor och ska ge bort tre paket, vad kan vi göra tillsammans så det blir både något till dem jag ska tacka av och samtidigt bra för någon annan? ” Älsk på såna frågor där vi tillsammans tar fram lösningen och försöker göra det enklare tillsammans.

Ett jobb är att vara med på riktigt!

Refo-paket, kaffe från Auel coffee i Tensta eller bästa påsen från Tensta kvinnocenter är några saker som vi vet gör nytta på plats där jobb behövs som mest! Att ha ett jobb som ger en egen försörjning och gör så jag får en tillhörighet i en grupp är den snabbaste vägen till att nå det man vill tror vi. Ett jobb är att vara med på riktigt! Så det fortsätter vi att jobba för.

Varje timme gör skillnad tror vi, det vill säga varje timme som vi tillsammans skapar gör skillnad. En timme blir till två timmar och sen kanske halvtid. Då är vi på rull……att jobba med oss innebär att ha tillgång till nätverk, kunskap och stöd och att vi kan ge en personlig referens till den här personen. Något som är den snabbaste vägen till integration på riktigt.

Men jag tror inte på att ge bort saker. Jag vill snarare att det ska bli färre saker! Då finns den digitala knappen som ett alternativ. Köp några refo-paket och du får en digital knapp att sätta på hemsidan, i mailfoten eller på LinkedIn för att visa att du vill bidra till samhällsutvecklingen! Läs mer här om hur den digitala knappen fungerar.

 

//Liselotte Norén

Ses vi på julfest i Bagarmossen den 21 december? Vore kul tycker jag!

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *