Digital knapp om du köper fem refo-paket

Den digitala knappen är tillbaka! Perfekt om du är sent ute med julklapparna men ändå vill göra något bra!

Köper du minst 5 refo-paket (975 kr) så får du en knapp att sätta på hemsidan eller i mailfoten som talar om att du stödjer vårt arbete som ger fler chansen till jobb och utbildning! Ett bra sätt att visa att du tar en aktiv del i samhällsutvecklingen tycker vi. Dessutom är den avdragsgill! Köp refo-paket här.

Kampanjen #rekojul fortsätter där vi vill göra det lätt att göra rätt. Vi har börjat bygga paket som ger mer och där hållbarheten är med från början. Också liksom. Med refo-paketen får behövande barn hjälp för att kunna delta i för-och skolans aktiviteter. Varma barn lär sig mer och får kompisar när de kan vara med på rasten. Den som jobbar med paketen får träning i svenska och kanske sitt första jobb på cv´t och en personlig referens också.

När vi frågar ”vad kan vi hjälpa dig med” så får vi nästan alltid svaret: – ett jobb! Våra fina spetspåsar av återbrukad spetsgardin sys i Tensta och köper du kaffe i din så får du handrostat, fairtrade etiopiskt kaffe i påsen. Det kommer från Auels som också ligger i Tensta. Mer jobb i Tensta helt enkelt och det tror vi på. Att vi behöver hjälpas åt att skapa fler jobb där jobb saknas för att på så sätt bli mer bidragsoberoende. Värdet i att klara sig själv och få tillhöra en grupp på jobbet är så stort. Så varje gång du köper en grej av oss är vi lite närmare att kunna lägga en order i Orten, för det vi inte hinner göra själva letar vi reda på någon som kan hjälpa oss med. I början blir det kanske bara en timme men målet är att det ska bli fler hela tiden.

Köp dina refo-paket här.  Eller maila oss på info@refo.nu om du vill ha faktura eller ett större antal.

//Liselotte Norén

PS Den digitala knappen finns på vit och svart bakgrund, samt med svensk och engelsk text.


Kommentarer

Ett svar till ”Digital knapp om du köper fem refo-paket”

  1. […] i mailfoten eller på LinkedIn för att visa att du vill bidra till samhällsutvecklingen! Läs mer här om hur den digitala knappen […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *