Green friday blir #whitemonday

Tack Henning Gillberg från repamera.se som har dragit igång #whitemonday  som ett alternativ till Black friday.

Så här skriver Henning på sidan:

”Hörrni, visste ni att jorden är rund? Ja, det är ju ganska självklart. Men det är inte lika självklart att vi lever efter det. White Monday tror på och vill främja företag som arbetar efter en cirkulär- eller delbar affärsmodell. Alltså, att företag lyfter varandra, arbetar ihop och tar vara på varandras spill. Att laga, låna och att ta hand om våra resurser.

”One mans trash is another mans treasure”

SAMARBETE

Och vad är då nyckeln till framgång? Team work! Under fliken ”Samarbetspartners” hittar du ett urval av svenska företag och organisationer som tillsammans arbetar för att skapa en schysstare vardag. Och under White Monday vill vi tillsammans lyfta ämnet, öppna upp för dialog och framförallt ställa frågan: vilken dag vill du bidra till? ”

Vi är stolta och glada över att samprojekta med repamera och hade ett kul möte förra veckan kring några saker som vi skulle kunna starta med. Synen på samarbete är lik och det blir kul att ta detta ett steg vidare. Vi tror på samprojekt och att var och en gör vi skillnad, men det blir mycket mer när vi gör det tillsammans.

Från midnatt och 24 timmar gäller koden whitemonday i refo webbshoppen och du får 15 % rabatt på ALLT. Så passa på att få bra priser på till exempel den senaste kollektionen FEMINIST, vårt inlägg i #metoo för att synliggöra.

Hitta alla erbjudanden från olika samarbetspartners här

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *