Stockholmact popup är klar

Åh så fin den är vår popup shop på Kulturhuset. Ingång direkt från plattan bredvid infodisken! Kommer att finnas där hela Stockholmact, dvs minst fram till söndag den 27 augusti. Vi kommer att ha med oss lite saker att visa och sälja på Nordiska också. Den bygger vi i morgon så på torsdag den 24 augusti klockan 11 är du välkommen. Har du hittat vårt event på facebook än? Vi kallar det refo med vänner eftersom vi har bjudit in våra samprojekt och dem vi jobbar med så att du kan träffa fler återbruksnördar på en och samma gång.

Vi uppdaterar med nya gäster, aktiviteter och information hela tiden. Länken är här.

 

 

Ser du timglaset med sanden i….Linnea Lind vår duktiga stylist har gjort små detaljer som gör att du kan vandra runt i den lilla popupen och fundera på vilket löfte du egentligen tycker är viktigast? Är det havet och plasten? Eller är det fler jobb lokalt? Eller att den som lär sig på ett annat sätt än i skolan också ska ha en chans.

 

Eller är det att alla ska ha en chans att nå sin dröm? En del vill jobba med återbruk, andra bygger butik, några startar eget!

Kolla in de olika globala målen och fundera på vilket löfte du vill avge. Är du nyfiken på vad andra tycker är viktigt så kan du se det under #mypromise2030

 

Köp ditt festivalarmband här! Det finns i lite olika utförande och hela överskottet går direkt till vårt arbete med integration.

 

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *