Stockholmact gör vi tillsammans med vänner

Stockholmact växer och vi tycker det är spännande att se hur fler och fler samlas kring hållbarhet och från vetenskap, konst, politik och affärer för att rädda världen. Vi tänker att göra slår snacka, alltid! Så därför träffar du oss på Nordiska museet för att workshopa, samtala och mötas och vi gör det tillsammans med flera av våra samprojekt.

Kom till Nordiska museet 24-27 augusti för att göra

Vi jobbar på Nordiska museet under 24-27 augusti för att med hjälp av återbruk, slöjd och kreativitet göra bra möten möjliga. Kom och hälsa på oss som workshopar i stora salen och prata hållbarhet i vardagen, både som privatperson och som företagare.

Förutom Liselotte och Kerstin från oss kommer Hemslöjden i Stockholm, Eskilstuna Folkhögskolas Design och remakelinje, Expedition Lofoten, Kvinnocenter i Tensta som syr bästa påsen på plats och jämte oss finns Elektrolux som pratar om hur man kan sköta sina kläder på ett bättre sätt än att tvätta sönder dem. Du hittar evenemanget på facebook och vi lägger till nya saker varteftersom.

Göra slår snacka, alltid!

Välj ditt mål att jobba för

De globala utvecklingsmålen som sattes 2015 behöver konkretiseras och bli åtgärder inför 2030. På söndagen de 27 augusti klockan 13.00 kan du vara med på löftescermonin där du lägger ditt val som du vill jobba för i en urna som kommer att vara på Nordiska museet fram till 2030. Det blir en vacker ceremoni under eken på Djurgården och vi tror på att det man skriver ner händer. Vill du bolla de olika målen och höra hur vi tänker kring dem så finns vi på Nordiska museet under 24-27 augusti.

Det finns en gästlista och volontärer sökes

Stockholmact växer hela tiden och vi jobbar för att göra den så inkluderade som möjligt. Därför är vi glada över att ha kunnat ordna en gästlista till Nordiska museet. Vet du några kvinnocenter, nätverk med unga nyanlända eller personer som kanske inte kan komma till oss pga av inträdet? Tipsa dom om vår gästlista och att de mailar att de gärna vill komma på info@refo.nu.

Vill du jobba som volontär runt scenen på Sergelstorg? Eller jobba hos oss på Nordiska eller stå i popupshopen några timmar? Vi välkomnar all hjälp vi kan få. Prata med Liselotte Norén.

Det kommer att bli en härlig vecka full med energi, inspiration och handlingar som alla leder till en bättre värld tänker vi och hela programmet hittar du här.

//Liselotte Norén

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *