Sköna maj och examenspresenter

Det här är tiden som går snabbt, plötsligt är försommaren över oss och det är avslutningar, brännboll och slutspurt innan semestern överallt. En del njuter i full drag över allt kul som är på gång, andra stönar över att det ska fixas en fiffig examenspresent och att det är grillad kyckling i gräset bland canadagåsbajs igen.

Caroline Palm ingår i vårt nätverk har en del tips och råd kring hur man kan förhålla sig i sin blogg. Om att sätta punkt så man kan vila och har koll på hur man kan starta på ett bra sätt. Kalenderlogistik när den är som bäst och det är en av metoderna som vi också använder när vi jobbar. Läs den här.

Självklart kan vi hjälpa dig med kalenderlogistiken om du vill men annars tror vi på att göra det enkelt i vardagen. Har du sett våra fina examenspresenter. Gör det lätt för dig och köp något av oss då vet du att du bidrar till samhällsutvecklingen och minskar det dåliga klimatsamvetet på en och samma gång.

Här kommer några förslag på designat återbruk som är handgjort och made in Sweden på riktigt!

Bästa påsen till den som är miljömedveten

Bästa påsen, av återbrukad spetsgardiner och som gör det möjligt för dig att plastbanta när du handlar frukt eller ska resa iväg. Dessutom är dom vackra så dom påminner dig om att hitta det lilla extra varje dag istället för att vänta till sen. Påsarna sys av Kvinnocenter i Tensta och bidrar alltså till jobb för dem. Sen kommer de till oss där Nash klipper band av återbrukade thsirts och förpackar dem. Så då blir det jobb för honom också. Två för 150 kr eller vill du att vi fyller dem med kaffepaket eller choklad så löser vi det. Kolla i webshopen för lite olika alternativ.

 

Laptoptangenter och silver blir så fint ihop

Datortangenter och silver i olika kombinationer för en fin present. Örhängen som dinglar eller små nätta som sitter fast på örat, eller kanske en shifttangent att hänga om halsen till den som har kört fast lite i livet och behöver tänka på nya sätt för att få ett annat resultat. Finns från 225 kr. Självklart får du en av Nash fina påsar av återbrukad tapet när du handlar av oss. Alltid söndagsöppet på Kungsholmsstrand 175 mellan 12-15.

 

Muttrar till dom som gillar teknik

Muttrar till grabbarna som tillbringar mycket tid i garaget eller som örhängen till den som gillar teknik?

Manschettknapparna levereras i en handvikt ask av återbrukade böcker och har bling i mitten av läder i olika färger. Är den som ska få dem intresserad av segling eller havet, då finns det ett par som är en grön och en röd, så kan man hålla reda på styrbord och babord.

 

Presenten till dem som gjort jobbet!

Eller är det kanske en lärare som har gjort ett bra jobb så att det blir insamling? Då passar ett kaffe och ett klädpaket bra tror vi. Tillsammans med Auelscoffee har vi tagit fram ett erbjudande som gör att någon får ett paket handrostade, etiopiska kaffebönor och ett behövande barn får ett klädpaket av oss. Vi tar hand om logistiken med kläderna. En gåva som ger en go känsla i magen och ett fantastiskt fika. Det här är en bra sommarpresent till dina kunder och anställda också. Istället för den kinaproducerade handduken så bidrar ni till samhällsutvecklingen och får en go känsla i magen eftersom det dåliga klimatsamvetet minskar. 295 kr och det köper du shopen. Så klart kan vi köra ut det till dig om du vill ha ett större antal. Maila oss så löser vi det.

Till ett kalas hör en fin klänning!

Har du sett att de fina skjortklänningarna är fler nu, finns i storlek 68 upp till 122. Alla olika, av återbrukade skjortor så de är både mjuka och giftfria. Självklart med ficka så man kan stoppa en upphittade snäcka eller groda i den. Klänningarna är handsydda och har fina dekorationer, ibland en mormorsruta eller knappar i olika färger. Eftersom den har resår i halsringningen kan man ta av och på sig själv och den börjar kanske som en längre finklänning för att sedan bli en tunika. Alltså håller den över minst 2 storlekar. Finns i alla färger man kan önska sig och från 395 kr.

Vill du göra det ännu enklare? Samla jobbarkompisarna så kommer popupshopet till dig.

Rätt ska vara lätt tänker vi, så om du vill kan du maila oss och be oss komma förbi med världens minsta popupshop så kan du välja direkt ur den tillsammans med dina vänner.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *