Trädgårdsdags-med en jeansrumpa går det enkelt

Det ska vara lätt att göra rätt tänker vi! Med en jeansrumpa som är ett litet förkläde av återbrukade jeans går det enkelt att hålla reda på saker! 

För trädgårdsarbetet med fröer, sekatören och lilla spaden, allt inom greppvänligt avstånd. Eller när jag städar! Jag har en hel familj som lägger saker där de passar bäst just nu….när jag städar så stoppar jag jeansrumpan full med saker jag hittar på fel ställe och tömmer den varteftersom jag passerar rätt ställe. Tokpraktiskt faktiskt! 

Eller Pia som syr mycket har en jeansrumpa på sig när hon skapar. Allt på rätt ställe liksom.

Frisörer, personalen på mässan, i popupshopen eller på marknaden! 

Alla behöver en jeansrumpa helt enkelt. Köp bästa presenten i shopen vår eller på Kungsholmsstrand 175. Beadalong har kreativt cafe påtisdag 10-16 så då är det också enkelt att passera förbi och träffa Kerstin Kallin på samma gång. 

//Liselotte Noren 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *