Ny remakare hos oss är Pernilla Lindblå

Alltid lika kul att kunna presentera en ny remakare och designer hos oss här på Refo. Här kommer Pernilla Lindblås svar på våra frågor om sig själv och hur hon tänker remake, återbruk och hållbarhet.

Beskriv dig själv:

Min person kan beskrivas som en blandning av teknokratisk analys och skvalande kreativitet, vilket gör mig till en mångfacetterad person. Det är en enorm tillgång samtidigt som det är rätt jobbigt. Det blir inte mycket vila för huvudet och jag har fått lära mig att stänga av. Här har jag stor hjälp av hantverket. Att bara för sjunka ner i soffan med en enkel stickning är mycket vilsamt. Långt in i själen vilsamt.

Vad gör du just nu:

Vad jag har förstått är det inte ovanligt att man hamnar i olika perioder av sitt skapande. Jag har i alla fall gått igenom flera stycken sådana och just nu är det stickning som omutligen bjuder in mig till lek.

Min symaskin har under ett halvårs tid varit min bästa kompis, men nu behöver vi en paus från varandra. Relationen har gått från kramaktig till krampaktig och vi har fått prata ut om det hela.

Vilket skapande jag än väljer så finns det oändligt med möjligheter. Det är bara att snöa in och gräva sig en riktigt mysig grop och producera saker!

Beskriv din bästa remake

Tatoo-jeans och drivvedslampor.

Vem är din drömkund

En blivande vän och kanske till och med kollega som jag kan starta ett samarbete med!

Framtida dröm-projekt

Åååh ett hantverkscafé vill jag starta. Planer finns, men inte modet.

…än så länge!

Vi är glada över att ha dig med oss, Pernilla. Du fick en kickstart genom att vara med på Kvinnodagen den 8 mars i Tensta.

Du hittar smarta och roliga nåldynor som Pernilla har gjort på Kungsholmsstrand 175 och snart i webshopen. Vi väntar bara på ditt refonamn. Refo by Pernilla? Eller något annat kanske….

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *