Från drivis till vårvindar friska, ibland går det fort #blogg100

 
I går hängde jag på kontoret på Kungsholmsstrand 175 och ska stänga vid 16. Kände mig lite less på det mesta för att jag är ofokuserad och liksom inte blir klar med olika saker. Det är hjärnspret i huvudet, det lossnar inte riktigt med det jag vill göra och jag känner stressen komma krypande för att hinna upp till söder till 17. Ute är det grått och humöret känns likadant, drivisen ligger seg över mig och det känns långt till vårvindar friska.
Då kommer en herre in. Ni vet den sorten som är ganska välklädd, lite hipster, i oklar ålder.
– Åh ni är här! Så fint det är inne man ser det ju inte ordentligt utifrån och ni har skyltat om också, säger han. Du är Liselotte eller hur? Sen går han runt med stora kliv och hummar för sig själv. Jag och Aliz som har varit nere på kontoret och hjälpt oss med skyltningen tittar på varandra och skrattar lite. Han är så nöjd över att ha hunnit hit.  
– Jag heter Johan, kolla jag har en av era näsdukar, säger han och drar upp en ur kavajfickan, en paislymönstrad som Monika aka refo by Mmadeit har gjort. Jag bor här bredvid fast egentligen jobbar jag med event och på de olika museerna i stan. Igår pratade jag med chefen på världskulturmuseet i Göteborg att vi borde ha mer av era saker och bygga upp en hel hörna av lastpallar och köra klädbytardagar å så. Jag skulle behöva några näsdukar till har ni några?
Så himla skönt att ha lite ordning och kunna plocka fram att välja på. Han skrattar och säger, alltså jag är ju typ färgblind så har jag valt rätt nu? Vi byter runt lite så det funkar med både brun och svart outfit.
-Men lamporna, herregud dom är jättefina. Vad kostar dom?
Kul att du gillar dom säger jag, dom var ju med på möbelmässan nu för några veckor sedan. 695 kronor tar vi inkl sladd och lampa just nu. Återbrukade glasburkar med ledlampor och väv sladd. Ett annat sätt att visa hållbarhet på.
– Men är du inte klok, det är ju jättedyrt med lampor, ni måste höja priset när jag har köpt säger han och skrattar.
Efter att ha swishat, tagit några foton så går han ut genom dörren. Vänder sig om och säger: Vilken härlig dag det är idag!
Dagen vänder snabbt från drivis till vårvindar friska med bra möten!
//Liselotte Norén
PS Du hittar kavajnäsdukar i vår webshop.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *