Vad kommer efter Instagram

Idag har två elever från filmlinjen på Sigtuna Folkhögskola varit på kontoret. Dom vill göra en dokumentär om arbetet som vi gör. Eller en reklamfilm, eller något annat som vi behöver. Jag sa att egentligen behöver vi alla de olika sakerna och att det egentligen handlar mer om vad de hinner göra på den tid de har. Vi pratade om hur länge man orkar kolla på en film, typ 20 sekunder om ens det och vad som kommer efter Instagram.

Så vad kommer efter Insta, vad vet ni och vad tror ni?

Jag har ingen aning men fattar att det gäller att röra sig där kunderna finns. Våra kunder finns på facebook när det rör produkterna trodde jag?

Men när jag funderar så är det så att de går de förbi vårt skyltfönster, läser på lapparna vad vi  gör och sen kliver de in genom dörren och handlar. Det ger ofta bra samtal och leder till en personlig kontakt som är värd guld tror jag. För det är via den personliga kontakten vi hittar fler ställen att finnas på.Det är också via personliga kontakter kvinnor kommer till oss och som säger att de vill starta eget och vara entreprenörer. Kan vi hjälpa till. Och det är via personliga kontakter vi kommer att hitta ett nytt fällbart bord till kontoret istället för det vita vi har. Det är jättebra men tar helt enkelt för mycket plats.

Eller är det helt enkelt så lätt att det handlar om att göra både ock? Att finnas på sociala medier och personliga möten. För det ena kommer att ge det andra och man vet aldrig riktigt när det kommer att hända?

Vad tror du kommer efter Instagram och hur länge orkar du titta på en film?

Är mina 20 sekunder för mycket eller stämmer det ungefär?

Utan spaning ingen aning säger jag som vanligt och är jätteglad för all hjälp vi kan få att hamna rätt.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *