Vi gör det här just nu och behöver hjälp

Det här gör vi just nu för att öka hållbarheten och än finns det tid att påverka hur det blir. Vill du vara med, har idéer eller känner någon som kan hjälpa oss vill vi gärna få hjälp. För ensam är inte stark och är vi fler så gör vi mer!

Vårens pågående projekt

Tar fram en hållbar affärsmodell kring återbruk och återvinning av textilt avfall tillsammans med SRV Återvinning.

Arbetar med Kvinnocenter i Tensta för att öka deras cateringverksamhet. Har med bidrag från Opera Fantastica gjort logga, presentationsmaterial och arbetsvästar till dem som ett första steg samtidigt som utbildning i digital marknadsföring pågår.

Arbetar med Auels Coffee som är entreprenörer med bas i Tensta för att fler ska få sitt första jobb på sitt CV tillsammans med oss. Vi har en kampanj ”kaffe och ett klädpaket för 295 kr” som ger jobb och klär på behövande barn samtidigt. Perfekt talargåva eller till kunderna.

Refo med Tensta Konsthall och Hemslöjdsföreningen i Stockholm arbetar fram en metod för att utbilda fler unga workshopledare som kan använda skapande som en del i de aktiviteter som görs i förorten. Ett sätt att nå dem som inte spelar fotboll eller är musikintresserade.

Vill fördubbla antalet säljkanaler så att refos mer hållbara alternativ finns lättillgängligt. Från 13 till 26 återförsäljare. De utbildas samtidigt i hållbarhet för att bättre kunna se affärsmöjligheterna som det ger.

 

Hjälp oss att ta nästa steg

Vi vill ha kontakt med fler företag som vill ta steget in i ett praktiskt hållbarhetsarbete. Vi är praktikerna som kan räkna och har ett spännande kontaktnät. Vi vill komma ut och föreläsa om hållbarhet ur olika perspektiv och genomföra praktiska workshops för att kick-starta hållbarhetsarbetet. Det kanske inte är kravmärkt kaffe som ger nya affärsmöjligheter.

Hjälp oss att hitta någon som kan butiksdisplay som kan hjälpa oss att få kunskap om hur man ska tänka.

 

Ha det gott//Liselotte Norén

 

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *