Öppet på Kungsholmsstrand 175 på söndagar

 

refo_rekojulforklade refo_rekojulmanchettknapp Vi vill göra det lätt för dig att hitta julklappar som är lite mer rätt, dvs om du ens köper julklappar vill vi erbjuda alternativ som är mer hållbara. Återbrukad design när det är som finast finns hos oss och på söndagarna fram till jul håller vi öppet så du kan välja i lugn och ro.

Vi kör kampanjen #rekojul under december och genom våra refo-paket kan du hjälpa oss att låta fler få sitt första jobb på CVt och samtidigt klär vi på fler barn tillsammans. Varma barn lär sig mer tänker vi och vet att gå i förskolan och skolan i kläder som gör att man känner sig lika som de andra och samtidigt kan delta i aktiviteter på rasterna gör att man är mindre sjuk. Är man mindre sjuk så lär man sig mer tänker vi. Köp ditt refo-paket här.

Vi gör det lätt att göra rätt genom att hålla öppet så du kan se, välja och shoppa vårt designade återbruk på söndagarna. Mellan 12.00-16.00 är vi på plats och bjuder på pepparkakor, must och kaffe. Kanske finns det några kvar av de supergoda chokladbollarna också så pratar vi hållbarhet, lärande och hur vi kan förbättra världen tillsammans.refo_rekojulplanka

Några ytterligare exempel på produkter ser du i shopen , på instagram under @refoproject eller på söndag!

rekojul_saksamlarpase_2-2

//Liselotte Norén

PS Vi tar fortfarande emot kläder, skor, smycken, köksredskap och sportgrejer till Ellen Skafvenstedts konstverk Season´s Greetings. Vernissaget är den 14 december kl 17-19.

 

refo-necessarer-biggan


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *