Hötorgsterrassen – en urban oas

Refo_hötorgsterrassenDet kommer att bli hur bra som helst i sommar på Hötorgsterrassen.

En urban oas för kloka samtal, skratt, musik och bra mat tillsammans med nya och gamla vänner. Att sänka pulsen genom att ta en kaffe i solen med en vän, eller skriva klart rapporten någon annanstans än på kontoret, det är vardagslyx. Det är också en form av hållbarhet och kanske den viktigaste? Den egna personliga hållbarheten, för det är som dom säger på flyget: Sätt på dig masken först och hjälp sedan andra. Vill du prata personlig hållbarhet så kom förbi och ta en kaffe. Jag har gjort många grodor i mitt liv och inte alla blev en prins. Det jag har lärt mig på vägen delar jag gärna så du kan göra egna nya fel!

Vi har redan haft flera riktigt bra möten i vår container och det är kul att kunna bidra till hållbarhet på flera olika sätt, minskat svinn, fler jobb på olika sätt och att göra på nya sätt som ger nya resultat.  Kom och häng med oss!

Vill du synas mitt i stan maila mig på info@refo.nu så hittar vi en lucka i kalendern när vi tillsammans gör ett samprojekt!

En halv container, dina och våra produkter och sen visar vi exempel på hur man kan göra saker lite mer hållbara.

//Liselotte Norén

PS Snart kommer en fylligare presentation av de olika restauratörerna som finns på Hötorgsterrassen.

Du hittar dem här om du är nyfiken och inte kan vänta och ingången är Sveavägen 17 med den fantastiska trappan.

Auels Coffeee som serverar afrikanska Tacos och etiopiskt kaffe med mamma Emma som står i köket.

Punto Sur med churros och en smak av el barrio serverar sydamerikanskt streetkäk med inspiration från Uruguay, Chile, Brasilien, Argentina och Peru. Har du tur har Marcello gjort egna chorizo på morgonen.

Rolling Streetfoods med texmex och godaste vegetariska bönröran.

SmakHuset serverar goda burgare med en koreansk side sallad som tillagas enligt ett gammalt familjerecept. Dessutom eko-kaffe. Be Alex visa hur det kokas.

 

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *