Vi flyttar in i containern nu

Refo_hötorgsterrassen_skrapornaRefo_hötorgsterrassen LNKK i dörrenDet är i morgon och på tisdag du kommer att se oss släpa lastpallar, fundera över om vi hinner få ut allt från flaket på refomobilen innan lapplassen kommer och om det finns hiss, ström, vatten och vem glömde silvertejpen? Och sen kommer ögonblicket där en container plötsligt har gått från att ha gott om plats till att verka knökfull. Då kommer några att få en rynka i pannan och säga till mig: ”Men Liselotte, kan du göra något annat en stund så löser vi detta”.

Så om ni ser mig på stan, drickandes kaffe och spanandes på folk så är det för att jag är utkommenderad för att inte vara i vägen!

//Liselotte Norén

Trappan upp är från Sveavägen 17 om du vill hälsa på och visionen för vår hållbarhetshub på Hötorgsterrassen är:

Vår vision är en hub, en samlingsplats, för hållbarhet med en blandning av workshops, seminarier, utbildningar och hållbarhetsaktörer som bidrar till samhällsutvecklingen och skapar fler sommarjobb tillsammans med oss. Gärna en miljöskola för unga, entreprenörskap för kvinnor och kanske språkcafé, dvs öva svenska med oss samtidigt som du lär dig hitta i Stockholm. Så att förorten kommer in till oss mitt i stan.

Vi vill gärna hitta på något som tar oss till visionen! Det finns plats i containern för att visa flera olika samprojekt, först till kvarn tänker vi, så ring eller maila mig på info@refo.nu


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *