Fashionrevolution -vem gör dina kläder

örhängen blixtlås blåHar du sett att du alltid vet vem som har gjort ditt refoplagg? Kolla på etiketten så ser du vem av remakarna som har gjort precis det som du har köpt. När man börjar hos oss så väljer man sitt namn, dvs refo by xxxxxx. Några har sitt förnamn som refo by Anna, eller vill bygga sitt varumärke som konstnär och designer som refo by Alicia Sivert, andra väljer sitt företagsnamn som refo by mmadeit, Piloo eller Kronbruden. Genom det kan vi hjälpas åt att bygga både kunskap och marknadsföring för varje person och det gör att vi tillsammans växer fortare och blir lättare att hitta.

Mellan 18-24 april pågår kampanj i Fashionrevolution för att göra modeindustrin mer hållbar! I år bär vi kläderna ut och in, mailar tillverkarna för att fråga vem som har gjort kläderna och ifrågasätter hur och var saker produceras. Ett enkelt sätt att visa att vi skulle vilja ha mer information om vem som gör kläderna och de tillverkningsförhållanden som kläderna görs under.

Läs mer om fashionrevolution här och använd #whomademyclothes när stödjer kampanjen.

Hos oss vet du vem som har gjort kläderna, var de sitter och gör dem och ofta får du också historien bakom plagget samtidigt.

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *