T-shirts sökes

refo_tshirtHar du bytt logga på jobbet och fått några t-shirts över?

Eller har du bytt storlek och hittat några kul t-shirts med tryck i din garderob som du inte vill ha längre?

Dom vill vi ha! Det gör inget om trycket är slitet för det kan vi nog använda och göra något cool av ändå. Men t-shirten måste vara ren när du lämnar den till oss. Va, det är väl självklart tänker du kanske. För dig men inte för alla andra. Genom att lämna in rena kläder så blir vår arbetsmiljö så mycket bättre och just nu har vi inte möjlighet till egen tvätt. .

Vi ger dina t-shirtar nytt liv som armband, kassar, t-shirts i limited edition och av de småbitar som blir kvar gör vi fyllningen till kuddar och sittpuffar. Kolla i shopen så hittar du fler och fler produkter som skapar gott på vägen.

//Liselotte Norén

PS Vill du ha en egen t-shirt till ditt event? Vi gör den av återbrukat material, skapar jobb lokalt på vägen och utbildar fler när vi håller på. Numera har vi också tillgång till tryck så du kan få din egna logga på. Almedalen, presentation av er nya produkt eller på en mässa! Gör en insats för miljön och samhällsutvecklingen samtidigt som du har snygga saker på dig. Blogg och våra sociala kanaler kan du få på köpet.

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *