Senast tisdag för att vi ska vara säkra

Refo_hjärta gröntSenast tisdag behöver vi dina beställningar för att vi ska vara säkra på att de hinner fram till alla hjärtans dag på söndag och vi fyller på shopen varje dag! Just det här vackra gröna hjärtat går med posten till Schweiz, och det finns flera andra i shopen, hos Coola Tanten och på Lignagatan 7 vid Hornstull så att du kan välja din favorit.

Har du sett att vi finns på Instagram, Facebook och Twitter? Följ oss under gärna på @refoproject.

Ju fler vi blir ju fler ser vad och hur vi gör och då kan vi hjälpa ännu fler till jobb, till utbildning och att hitta något värdefullt att göra. Vi blir jätteglada för nya följare och använder det också i vår utbildning i sociala medier.

Vet du fler som gillar hållbarhet, jobbskapande och återbruk, bjud in dem till oss. Nästa träff för intresserade blir v 8, vi återkommer med datum asap.

Ungefär var tredje vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev med efterlysningar, var du kan hitta oss härnäst och vad som händer hos oss just nu. Det senaste gick ut i veckan, du hittar det här om du inte fick det?

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *