Refo + Hungerprojektet på Lauritz.com

refo_lauritz.com örhängenNär Ulla-Lisa Thordén ringde för några veckor sedan och frågade om refo ville vara bidra med något i Hungerprojektet så blev det tomt i huvudet på mig. Hungerprojektet, men vänta nu…….

Visste du att hungern är världens största problem som också har en lösning? När Hungerprojektet startades 1977 dog 30 000 barn varje dag av orsaker relaterade till hunger. Fram tills idag har den siffran minskat med 70%. Att avskaffa hunger och fattigdom en gång för alla är inte bara möjligt i teorin. När FN:s nya hållbarhetsmål antogs i september 2015 så enades världens ledare om att vi kan avskaffa hunger till 2030 – mål 2. Men för att nå målet behöver vi alla hjälpas åt. Och vi måste agera NU. Länk för att se mer om Hungerprojektet finns här.

Lägg ditt bud här på våra fina örhängen från refo by glimmer, aka Gabriella Melin och hjälp oss att göra världen lite bättre!refo_gabriellamelin

//Liselotte Norén

PS Tack Ulla-Lisa för att du tänkte på oss och att vi kan göra samprojekt för att hitta sätt att visa både vackert återbruk och hjälpa till att fler flickor och barn får mat så de kan gå i skolan. Utbildning är nyckeln till förändring det är något som vi tror på, både Ulla-Lisa och jag. Vi träffades för några år sedan eftersom vi har varit ambassadörer för kvinnors företagande på EU-nivå båda två. Ulla-Lisa är en av de personer som jag ringer till när jag har en idé. Av henne får jag höra sanningen och det är helt ovärderligt att ha någon som vågar säga vad de tycker. Heja alla modiga som hjälper idéer att bli verklighet.

PS Snart kommer ett remakeporträtt av Gabriella här på bloggen. Hon är så rykande färsk att hon inte har hunnit in i shop och blogg än.

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *