Packa refo-paket med oss

Tack alla ni som hör av er till oss och vill hjälpa till!

Refo_refo-paket röd mattaPå fredag på invigningen av Akalla så packar vi refo-paket tillsammans. Kom och hjälp oss, om alla packar ett paket, tänk så många vi kommer kunna lämna till behövande barn!

Vi jobbar för fullt för att hinna med saker vi lovar, glömmer vi något så påminn oss gärna, det är vi glada för. Vi har bestämt oss för att fokusera på att packa ännu fler refo-paket eftersom vi vet att det snabbar upp vägen till behövande barn. och vi vill göra det tillsammans med dig! Under hösten kommer vi att packa paket med volontärer vid flera tillfällen. Kolla på facebook och Instagram för att se vilka datum det blir.

Med några företag har vi ett gjort ett upplägg där vi först kommer och berättar om vad och hur vi jobbar, sen samlar alla på företaget in kläder och en kväll packar vi refo-paket tillsammans. Sen delar vi ut dem till behövande. Just nu är det mycket nyanlända flyktingar. Vill du också göra nytta tillsammans med oss? Kontakta mig så gör vi ett eget upplägg tillsammans.

På fredag visar vi vad vi gör i Akalla tillsammans med de andra som finns där, t ex fastighetsbolaget Brostaden, arkitektbyrån Spridd, RinkebyTV och Fryshuset. Experiment Akalla som vi kallar oss, är den första delen av den  metod som vi skapar för att utnyttja tomma lokaler och skapa verksamhet som stärker lokalsamhället. Du kan följa oss på hemsidan Unispacemetoden och på Instagram under @Akallaskapar. Läs namnet långsamt så ser du hur fiffigt det är. akALLASKAPAR……

Vi är först i Stockholm med att visa Joakim Thedins utställning av återbrukade lampor och de finns på plats när du kommer.
refo_formexmonterHastahomes monter med vårt gemensamma projekt kommer att finnas på plats så du får se hur vi tänker kretslopp i större skala. Det blir också konstutställning av Lotta Rantil, Saima Usman och Ylva Norlin. Workshops förstås där du kan få veta mer om vad och hur du kan använda cykelslang och t-shirts och så har vi försäljning till förmån för vårt arbete med nyanlända av kläder som vi har fått in men som inte används i remaken då de är helt nya, märkeskläder eller bara för snygga att sätt saxen i.

Kom och hälsa på, träffa oss allihop och passa på att göra nytta samtidigt genom att packa ett refo-paket. Adressen är Finlandgatan 40.

//Liselotte Norén

PS Anmäl dig gärna på facebookevenemanget så vi vet hur mycket kaffe vi ska koka!

 

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *