Silvergrejs stödjer oss

Det finns flera olika sätt att stödja oss.

Köpa silvergrejs_kvadratvåra saker, sprida oss till företag så vi kan föreläsa och hålla workshops, jobba som volontär eller göra som Noora Peura på Silvergrejs. Hon stödjer oss genom att ge oss rabatt på några av de smyckesdelar som vi använder när vi gör knappar, cykelslang eller läderbitar till vackra återbrukade smycken. En rabatt på materialkostnaden ger oss mer över till vår verksamhet med utbildning, jobbskapande och refo-paket som just nu går till nyanlända och är väldigt värdefullt för oss.

Refo_Anna lövVi har valt att använda silver i flertalet av våra smycken för att det är fint, mer hållbart eftersom silverpläteringen nöts bort med tiden och för att de flesta som bär silver tål det bra. När Kerstin Kallin aka refo by Kronbruden föreslog Silvergrejs som leverantör kändes det helt rätt efter att ha träffat Noora. Vi har gemensamma värderingar i hållbarhet, samhällsutveckling och att stödja lokala företag. Dessutom är hon kunnig på metaller, glas och pärlor. Det hon inte vet hittar hon snabbt ett svar på och vi behöver ibland hjälp med att hitta lite udda lösningar. Återbruk kan vara att laga, göra om och se till att det blir både coolt och går att använda.

Refo_Kronbruden rosa hjärtanVarje gång du köper något från oss så går hälften av det du handlar för till vår verksamhet med utbildning av personer som behöver komma in på arbetsmarknaden, workshops för fler i återbruk och att skapa jobb lokalt. Dessutom är våra refo-paket jätteviktiga för barn och unga som genom att ha kläder kan delta i skola och förskola på ett bra sätt. Vi tror på att utbildning är vägen till förändring och genom att dela ut refo-paket till barn i vårt närområde som behöver det kan fler gå till skolan utan att frysa. Just nu fokuserar vi på nyanlända som genom ett planerat mottagande snabbare kan komma in i samhället på ett bra sätt.

Vill du hjälpa oss?

Kontakta mig, på info@refo.nu så hittar vi ett bra sätt där du kan göra CSR på riktigt och stor skillnad för fler.

//Liselotte Norén

Läs Nooras blogg här.

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *