Experiment Stockholm

Har du koll på Experiment Stockholm på Färgfabriken? Roliga, udda och annorlunda vinklingar på hur man kan tänka utveckling. Hur kan det se ut i Stockholm om några år?

Vi är med i några olika forskningsprojekt där vi deltar aktivt i att skapa en mer praktisk och lösningorienterad forskning. Genom att bidra med det vi har lärt oss så kan vi också se till att vår resa blir en del av lärandeprocessen hos fler och närma oss hållbarhet från flera olika håll.

refo_Konst Lotta RantilIdag var Lotta Rantil på plats för att lämna en del av det som kommer att vara del i utställningen. Ett cykelhjul, armband, refo-paket och ett tangentbord. Kom och kolla hur det ser ut den 23 september, länk till  event på facebook här, handla våra saker i shopen och vi kommer att fortsätta att hålla workshops då och då på Färgfabriken ända fram till 29 november.

//Liselotte Norén

PS Har du ett event som du vill göra lite mer hållbart så kommer vi gärna och berättar hur vi tänker. Eller gör ditt månadsmöte roligare genom att skapa saker av cykelslang och t-shirts är en annan variant som vi gärna hjälper dig med.

 

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *