Textsynpunkter önskas

Formex 307Men så svårt det är att formulera sig…….nu har vi gjort en ny text till shopen och behöver dina synpunkter. Vi har lagt till, tagit bort, gjort om och filar fortfarandet. Med Anna Björkman i spetsen blir det bättre och bättre och nu vill vi ha din hjälp. Är det tydligt vad vi gör, hur vi tänker och vad vi säljer.

Nu står det på första sidan direkt när du kommer in i shopen:

Handgjord , unik, härproducerad remake med mervärde

En refo-produkt är ett statement för ett mer hållbart samhälle och att GÖRA istället för att bara prata om samhällsförändring. Med hållbart menar vi att minska svinnet genom lokala kretslopp och ge nytt liv åt det som redan finns. Vi lägger stor vikt vid social hållbarhet och ser potentialen i att kombinera kreativitet, drivkraft och kunskap hos människor i närområdet. Vi skapar både möten och produkter för en bättre värld som är lite mer hållbar.

När du köper din refo-produkt går alltid hälften av pengarna till vårt arbete med att utbilda och skapa fler möjligheter på arbetsmarknaden. Det innebär att mervärdet i varje produkt du köper är såväl minskat svinn som att någon fått arbetsträna med en meningsfull uppgift, att en småskalig designer får pröva sina vingar och utöka sitt nätverk eller att någon fått sommarjobb hos oss och alltså en värdefull referens på sitt cv.

Ge oss återkoppling och hur du ser på det, för utan dig är vi bara en liten lort. Fritt översatt från Bröderna Lejonhjärta som också hjälptes åt när det krånglade till sig.

//Liselotte Norén

PS Har du sett så många nya produkter vi har? Så kul att se vilka som kommer att bli storsäljare. Hjälp oss att dela, gilla och hitta fler återförsäljare så gör vi tillsammans världen lite bättre på ett hållbart sätt!11911013_1001889106509919_120686620_n

PS De fina bilderna kommer från Formex och är tagna av Maria Grönhagen som är den som ger webbshopen den kärlek den behöver för att bli så fin den kan.

 


Kommentarer

Ett svar till ”Textsynpunkter önskas”

 1. Profilbild för Christina
  Christina

  Hej, några korr och förslag till justerade formuleringar/ Christina

  Handgjord, unik, härproducerad remake med mervärde!

  En refo-produkt är ett uttryck för viljan att skapa ett mer hållbart samhälle. Vi vill GÖRA någonting konkret istället för att bara prata om samhällsförändring.
  Med hållbart menar vi att minska svinnet genom lokala kretslopp och genom att ge nytt liv åt det som redan finns.
  Vi lägger stor vikt vid social hållbarhet och ser potentialen i att kombinera kreativitet, drivkraft och kunskap hos människor i närområdet.
  Vi skapar både möten och produkter för en bättre värld som är lite mer hållbar.

  När du köper din refo-produkt går alltid hälften av pengarna till vårt arbete med att utbilda och skapa bättre möjligheter på arbetsmarknaden för dem som producerar varorna.
  Mervärdet i varje produkt du köper är såväl minskat svinn som att någon fått arbetsträna med en meningsfull uppgift. Kanske har en småskalig designer fått pröva sina vingar och utöka sitt nätverk eller så har någon fått arbete hos oss – och därmed en värdefull referens på sitt cv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *