Äntligen Almedalen

Refo-hanky i fickanHärligt att vi kan hjälpa fler att göra en aktiv handling för hållbarhet med något vackert och som syns att det är refo.

Att bära något från oss är ett aktivt statement för hållbarhet och då på flera olika sätt. Du kommer att kunna följa våra grejer på Almedalen under #refo. Vi är fler jobb till unga, utbildning som en väg till bidragsoberoendet och allt producerat lokalt av saker som annars blir liggande eller bränns upp. Hållbarhet socialt, ekonomiskt och miljömäsigt, samtidigt som vi har kul!

I år har vi kläder, smycken och kavajnäsdukar på många fler personer än förra året och det är vi jätteglada för! Vi kommer fortsätta med att jobba för att vara enklare att hitta, ha fler smarta produkter och attrahera både köpare och fler designers. Det stora klivet är att gå från att prata om det till att faktiskt GÖRA skillnad och vi älskar att kunna vara på plats på Almedalen genom våra saker och är stolta över att i är har ännu fler personer valt att bära refo. Refo-kavajnäsduk på altan

Följ Almedalen med oss och @HeikeErkers, @RobertDimmlich, @JonasAlmeling, @DanielBrodecki, @MonikaKeiller, @StockholmRotary, @we_change, @Startupgrindswe @Akademssr @helenlarsson @svenskabostäder@lottejohansson

Just nu kör vi också kampanj för fler sommarjobb! Vi har plats för fler unga, vill du hjälpa oss? Läs här hur du gör!

Hjälp oss att göra skillnad genom att gilla, dela och köpa det vi gör. Du hittar oss på @refoproject på Facebook, Twitter och Instagram. Varje gilla gör stor skillnad för oss då känner vi att du hejar på oss! Tillsammans kan vi göra stor skillnad.

//Liselotte Norén

Vill du läsa blogginläggen från Almedalen förra året?

Robert-Dimmlich-31[1]Robert Dimmlich

 

 

 

Heike Erkers Heike Ekers

 


Kommentarer

2 svar till ”Äntligen Almedalen”

 1. Profilbild för Carina
  Carina

  Finns ni själva på plats under Almedalsveckan och säljer era produkter?

  1. Profilbild för admin
   admin

   Vi har några personer som har med sig produkter på plats. Söker du något speciellt så kontakta @liselottenoren på twitter eller på vår infomail så hjälper vi dig gärna! Vi har också flera personer som kommer att åka från Stockholm senare i veckan om det behövs en transport?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *