Välkommen till nya refo.nu

Det du just nu ser är ett refo.nu med en helt ny design. Vi hoppas du gillar den lika mycket som vi gör?

Vi gör med siten som vi gör med våra kläder, tar materialet och gör en remake till något helt nytt, med delvis samma innehåll som tidigare och med en del nytt. Till vår hjälp med designen har vi haft fantastiska Björn Sennbrink på Sennbrink Kommunikation som har gjort en superbra insats för att refo ska bli ännu bättre. Tusen tack Björn för att du har valt oss som ditt CSRprojekt just nu!

Att du hittat hit just nu betyder att du är en av de första besökarna. Vi har smygsläppt siten och håller fortfarande på att jobba med den. Den är alltså inte riktigt färdig och nu hoppas vi att du tycker till och kommenterar kring det du gillar, det du inte gillar, det du saknar, det du vill att vi ska göra på något annat sätt eller vad som helst du kommer på när du surfar runt i den nya designen. Hör av dig till oss på info@refo.nu och berätta vad du tycker.

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *