Vi har gett vår site nytt liv

Hurra, nu kör vi igång refo med nytt utseende!

Vi är så stolta över att kunna starta refo med ny design inför sommaren. Vi har gjort som vi gör med våra kläder, tar materialet och gör en remake till något helt nytt, med delvis samma innehåll som tidigare och med en del nytt. Sidan funkar nu äntligen på olika enheter, alltså dator, läsplatta och telefoner. Vi hoppas du kommer att älska den nya designen, det gör vi!

För att fira denna stora händelse vill vi på refo erbjuda 20% rabatt i shopen idag onsdag och imorgon torsdag. Använd koden NYWEB när du gör din beställning i shopen.

 

IMG_4762Jag som har haft glädjen att driva projektet heter Annacarin Suokas och till min hjälp har jag förstås haft Liselotte Norén som varit en härlig ”kund” och Björn Sennbrink på Sennbrink Kommunikationsom har varit ett stort stöd när det gäller det nya temat vi använder oss av. Tusen tack Björn för att du har valt oss som ditt CSRprojekt just nu!

IMG_4727Det har gått åt många timmar vid datorn, en hel del anteckningspapper och en del koppar kaffe, och jag är så glad nu.

Du kan läsa mer om vad jag gör i min blogg

Kom gärna med kommentarer om du kommer på något du tycker extra mycket om, något du saknar eller något du tycker vi kan göra på ett annat sätt.

 

/Annacarin Suokas

 

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *