Vi behöver hjälp nu

av

Skylt Vi har en uppförsbacke att ta nu – och nu ber vi om hjälp för att komma vidare.

Så här är det. Vi har stora ambitioner och en vision om hur refo kan förbättra världen genom designad remake och utbildning. Ett sätt att utbilda och skapa jobb för fler, och om vi gör det smart så kommer integrationen öka och rädsla för sånt som vi inte känner igen att minska. Dvs vi vill blanda grupper så att mångfald blir en styrka. Mångfald på många olika sätt, alltifrån vartifrån vi kommer, ålder, kön till vart vi bor och vilken utbildning samt de olika erfarenheter vi har. Grupperna gör vi när vi har event, eller gör workshops på olika ställen. Det är ett sätt för oss att utbilda samtidigt som vi gör något. Ett av de allra bästa sätten att lära sig på. För man har ett tydligt mål, en uppgift och alla behövs och det märks om man gör en no-show, dvs inte kommer.

Vårt erbjudandeDet är bra för oss med event, för ett dropinbröllop på Skansen finns det datum på, Lakritsfestivalen är nu i helgen och vår popupshop blir i mitten av april. Vi har saker att öva på, det finns tillfällen att göra det och vi har duktiga handledare och förebilder bland oss alla som jobbar.

Sverige behöver alla som vill göra något och vi vill visa ett enkelt sätt att hjälpa till på. För att kunna göra det behöver vi synas mer.

Hjälp oss att ta nästa backe genom att gilla oss på facebook, hitta oss på instagram under @refoproject och samma på twitter, dela det vi gör och köp våra grejer så vi kan Designers och remakare refokontorethjälpa fler att hitta jobb, försörja sig på det dom älskar att göra och se till att fler i näringslivet kan bli hållbara på riktigt.

Fem myror är på riktigt fler än fyra elefanter!

//Liselotte Norén

PS När vi når 1000 gillare så firar vi med rabatt i webbshopen. Låt oss göra det till helgen!

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *