Vardag igen – skönt

av

KaffekoppDet är med storhelger som resor tänker jag när jag slår mig ner vid köksbordet efter julledigheterna. Härligt att se fram emot och när de kommer, skönt att vara hemma och få ha vardag igen.

Än finns det inga refoplaner klara i detalj. På måndag har vi samling av alla designers och remakare igen. Då bestämmer vi tillsammans vad, när och hur vi ska göra. Just nu samlar vi tankarna, inventerar, sorterar och bokför. Men några saker ser jag tydligt redan nu:

Vi har med hjälp av refo-paketen minskat barnfattigdomen för 640 barn. refo-paket kortFör vart och ett av dem är det stor skillnad, då de nu kan delta i förskola och skolaktiviteter. Att kunna vara med och lära sig saker en är en förutsättning för att kunna förändra sin situation. Fler barn behöver kläder och vi fortsätter med refo-paketen.

Vi har fördubblat omsättningen under hösten och vi har ökat antalet återförsäljare, remakare och samarbetspartners. Kul att fler och fler upptäcker att hållbart är vackert, designat och kul. Dessutom ofta helt unikt eftersom vi bara kan göra en eller få av varje.

Tack för all hjälp vi fått! Nu fortsätter arbetet och vi tar gärna alla tips om var du tycker att vi ska finnas med. Affärer som gillar hållbarhet, mässor, event, föreläsningar och afterworks. Vi tror på att hållbarhet kan göras på många olika sätt och vi berättar och visar gärna hur vi tänker.

Premiär showroom mingelAtt ha ett showroom är fantastiskt och det gör att vi bättre kan visa vad vi gör och hur vi tänker. Nu kommer vi att ha både möten, seminarier och workshops här. Det blir remake, hållbarhetsinspiration och utbildningar kring tillväxt.

Vill du hellre att vi kommer ut till dig och berättar, gör en teambuildningövning mha av att använda era gamla profilkläder där vi skapar nya saker eller visar hur vi skapar fler jobb?

Har du en idé som du tycker passar, vill jobba med oss eller bara vill kolla vilka saker viPremiär showroom vi som var kvar sist håller på med så kom ner på kontoret eller ring mig. På måndag den 12 januari från kl 18.00 kan du träffa oss, ge input, förslag och höra vad alla vill göra under våren.

Välkommen till Kungsholmsstrand 175.

//Liselotte Norén

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *