Tack alla för i år!

av

Vi har tillsammans gjort ett fantastiskt jobb för att komma närmare visionen att ”förbättra världen genom designad remake och utbildning. Där våra kretslopp ger jobb, integration och ett minskat svinn och där alla kan göra något”.

Vår shop är öppen för att köpa refo-paket dygnet runt, du kan skriva ut ett gåvobevis själv där eller så skickar du helt enkelt länken till den som ska få det. Du ger ett behövande barn här i Sverige kläder, vi sköter insamling och distribution. På vägen blir fler utbildade och får ett CV och nätverk att använda för att komma ut på arbetsmarknaden. Räknaren står på 640 just nu, 640 barn som fått kläder här i närområdet genom refo-paketen och genom att du och jag gjorde en bra sak.

Vårt viktiga arbete fortsätter nästa år men först lite vila. För när du flyger högt så gör man som på flyget, sätt på din egen syrgasmask först och hjälp sedan andra. Vi vilar till den 2 januari 2015 sen är vi igång igen. Tack för det här fantastiska året!

alla refo jul//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *