Öppet idag #hållbarjul

av

Välkomna till vårt showroom!Premiär showroom vi som var kvar sist

Vi har öppet måndag-onsdag den här veckan mellan 15.00-19.00 så att du i lugn och ro kan köpa dina julklappar, påsar, ta en fika och prata en stund med oss. Under #hållbarjul kan du följa oss med det vi gör för att bidra till hållbarhet i olika former. Vi försöker leva som vi lär med påsar istället för omslagspapper, dela ut det vi inte använder till andra så det blir både använt och kommer tillbaka ut i kretsloppet igen och att skapa jobb och utbildningstillfällen medans vi håller på. refo button kvadrat

Vill du också bidra?

Gilla oss på facebook, dela det vi gör och köp våra grejer.

//Liselotte Norén

PS Har du sett att vi har fått en räknare på högerkanten där du hela tiden kan följa hur många refo-paket vi delar ut och säljer? När du köper ett refo-paket under julkampanjen så får du en knapp att sätta på din hemsida, blogg eller mailfot för att visa att du är med oss och minskar barnfattigdomen i Sverige.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *