Skansens julmarknad

av

I helgen var vi på Skansens julmarknad! Vi började i ösregn på lördag morgon och satt kvar en stund i bilen och Soluppgång över Skansendeppade.

Men ganska snart klarnade det upp och glöggdoften spred sig över Bollnästorget. Tillsammans med brända mandlar känns det som riktig jul. Det var bara snön som fattades men ska vi vara riktigt ärliga så hade det varit Skansen julmarknadriktigt kallt om tårna då. Nu blev det mest halvkallt.

Ännu vackrare blir det när skymningen faller och alla fina ljusdekorationer kommer till sin rätt. Det var full fart på dansen och jullekarna på Bollnästorgets dansbana och vi bild 4som stod i stånden runtomkring fick oss en svängom med besökarna.

Besöksrekord hörde vi att det var på lördagen och stundtals var det så trångt runt ståndet att det inte gick att stanna och titta på sakerna. Vi pratade med ungefär 400 personer om det vi gör och har fått många nya Tre små gummor på Skanseninfallsvinklar, hejarop och folk som vill hjälpa oss framgent.

Här finns det bilder att kolla på från en härlig helg på Skansen.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *